Caganer en realitat augmentada

Amb tanta revolució tecnològica, ja trobàvem a faltar una iniciativa com aquesta. És tracta del primer caganer en realitat augmentada. Amb l’aplicació iCaganer podràs des de qualsevol dispositiu mòbil iOS o Android gaudir d’un autèntic caganer fent les seves necessitats sobre qualsevol revista o llibre.
La versió per iOS permet personalitzar la cara del caganer i fer una divertida felicitació nadalenca per enviar als teus amics i familiars i evidentment compartir-la a les xarxes socials. També inclou informació sobre el nostre estimat caganer en 8 idiomes. Aquest projecte és obra de l’empresa catalana PANGEA Reality i us la podeu descarregar de manera gratuïta i més informació a www.icaganer.com. Proveu-la, us sorprendrà!

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Notícies i novetats i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.