El Caganer a Sant Julià de VilaTorta

Per no perdre el ritme, aquest proper dissabte teniu una nova cita a Sant Julià de Vilatorta. L’exposició El caganer  s’inaugura el proper 21 de desembre a les cinc de la tarda, l’ Aula de Cultura. El mateix dissabte, a les sis, també es farà la conferència El triomf del caganer a càrrec de l’artista Jordi Sarrate de l’associació Amics del caganer. L’exposició s’organitza conjuntament amb Terra de Tupinots.

Amb motiu de l’exposició s’ha encarregat la creació de la figura del Caganer Caramellaire que podrà ser adquirit per a tothom que ho desitgi durant els dos dies que dura l’acte. Sens dubte, exposició i conferència seran un triomf assegurat, reserveu-vos les agendes !

Horari:
Dissabte 21, de 17.00 a 18.00 h.
Diumenge 22, d’11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 18.00h.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Exposició i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.