Caganers a Olot

Aquest cop ens desplacem fins a Olot, dins les activitats emmarcades en la Mostra de Pessebres 2013-2014. En Jordi Llorach i la Laura Cendrós mostren la seva col·lecció particular de caganers a l’entrada de Can Trincheria, amb un disseny expositiu d’Espai Androna.

Per fer-ne un primer tastet, mireu les fotos del Canal Olot Cultura. A veure qui troba la Santa Coloma que caga pomes o el Caganer de Narcís Coderch,  per cert aquest últim artista nascut a Olot. Aquesta proposta es complementa amb una rica i variada oferta cultural. També imprescindible la visita a la casa museu Can Trincheria, una de les cases pairals més importants d’Olot, va ser construïda a la primera meitat del segle XVIII.

Apa, cap a Olot hi falta gent.
Perquè quin no ca** a Olot no ca** enlloc.

Horari:
De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h
Caps de setmana, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener de 18 a 20 h

Casa-museu Can Trincheria
Sant Esteve, 29

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Exposició i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.