Els viatges del Caganer-Voltereta

Avui hem penjat a la nostra secció de bibliografia sobre el caganer el llibre Els viatges del Caganer-Voltereta. En un principi no teníem molt clar si aquest era el seu lloc, ja que es tracta d’un projecte col·laboratiu en el que tothom pot participar. El llibre que hem penjat és el de l’any 2013, i aquí trobareu totes les fotografies que s’han fet del Caganer amb corda, que fa saltirons i volteretes arreu del món. Si voleu participar en l’edició del 2014, el soci Fermí Tarrés, creador de l’enginy us anima a apadrinar a el Caganer-Voltereta, endur-vos-el de viatge i fer-li fotografies a qualsevol racó de món, després envieu-li a info@caganervoltereta indicant el lloc de la fotografia i el vostre nom. Animeu-vos, que molts dels socis ja el varem apadrinar al sopar de Nadal del 2010.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Notícies i novetats i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.