Exposició a Banyoles

Del 28 de novembre a l’1 de febrer, Banyoles acollirà la 15a edició de la Biennal del Pessebre Català. Enguany, la cita se celebrarà a Banyoles en motiu del 50è aniversari de l’Associació de Pessebristes de la ciutat, que n’és l’entitat organitzadora amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La Biennal és una mostra de  diorames de les diferents associacions que formen part de la Federació Catalana de Pessebristes. L’eix principal  és la mostra de Pessebres i Diorames, figures i d’altres relacionats amb el món del Pessebrisme. En aquest marc immillorable, l’Associació Amics del Caganer inaugura exposició el dissabte 13 de Desembre a les 17h de la tarda amb una xerrada sobre la historia del Caganer .
Altres socis, amics i col·leccionistes particulars de caganers també exposaran les seves peces.

Hi esteu tots convidats, us hi esperem.

Inauguració oficial: 13 de desembre a les 17 h
Lloc:
Sala d’Exposicions temporals del Museu Darder
Organitzen:
Associació de Pessebristes de Banyoles.
Col·laboren:
Museu Darder, Ajuntament de Banyoles, Consorci de l’Estany.
Amb el suport de:
Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.

Entrada gratuïta.

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Exposició, Fires i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.