Sopar de Nadal 2014 i lliurament del guardó “Caganer de l’any 2014”

Barcelona 2 de desembre de 2014
Pilar Rahola, caganer de l’any 2014
A l’Assemblea de socis del 2 de juliol d’enguany, es va escollir com a Caganera de l’Any 2014 a la Pilar Rahola. Aquesta és coneguda com ex-política, periodista, escriptora i tertuliana de diferents cadenes de televisió i ràdio.

Des de ja fa temps ha demostrat afinitat per la figura del caganer i l’ha extès a diversos mitjans, tant a prensa escrita com a les xarxes socials. Per exemple l’article La caganera publicat a La Vanguardia durant el 27 de novembre del 2013, o la publicació Postal de Navidad con “caganer” al diari El País  el 24 de desembre del 2005. A la seva pàgina de Twitter també ha reconegut el seu orgull davant de la seva col·leció de caganers.

El sopar es celebrarà, com l’any passat, al restaurant de l’Hotel Gallery (Rosselló, 249, Barcelona) el dijous dia 11 de desembre, a les 9 del vespre.
Totes les persones interessades a assistir al sopar podeu realitzar la vostra confirmació enviant un email a info@amicsdelcaganer.cat o trucant abans del 8 de desembre, al telèfon 932 657 844 i preguntar per la Sra. Raquel. El cost del sopar és de 35 € per persona.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Caganer, Mitjans de comunicació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.