Sopar de Nadal 2015 i lliurament del guardó “Caganer de l’any 2015”

De nou ja arriben les Festes de Nadal i, com cada any, els membres de la junta estan preparant els nostres tradicionals actes i celebracions, el més important dels quals és el Sopar de Nadal 2015 on tindrà lloc el lliurament del guardó al Caganer de l’Any 2015.

A l’Assemblea de socis del 1 de juliol d’enguany, es va escollir com a Caganer de l’any 2015 la dibuixant i ninotaire, Pilarín Bayés, per la seva difusió de la figura del caganer.

El sopar es celebrarà, al restaurant de l’H10 Marina Barcelona (Avinguda del Bogatell, 64, Barcelona) el dijous dia 10 de desembre, a les nou del vespre.

Totes les persones interessades a assistir al sopar podeu realitzar la vostra confirmació enviant un email a info@amicsdelcaganer.cat o trucant abans del 7 de desembre, al telèfon 932 657 844 i preguntar per la Sra. Raquel. El cost del sopar és de 35 € per persona.

També volíem informar-vos que enguany l’exposició de caganers es farà a la Biblioteca de la ciutat Vic. D’altra banda, la Fira de Santa Llúcia s’obrirà al públic el proper divendres 27 de novembre mentre que la Fira de la Sagrada Família ho farà el dissabte 28 de novembre.

Esperem veure-us a tots en els propers dies!!!

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Exposició, Fires i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.