El caganer més gran del Món!

Magnífic! No es de guix ni de fang ni de resina… impressionant graffiti

Dins dels actes del seu 75è aniversari l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell ha realitzat el Caganer més gran del món. Es tracta d’un mural del sabadellenc Werens de més d’11 metres d’alçada que ocupa tota una paret del seu local. Cliqueu aquí per veure la noticia publicada als diaris.

Aprofitem per recomanar-vos la mostra Internacional de pessebres que ha organitzat l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, amb 26 pessebres Napolitans exposats anteriorment a Paris, Nova York i altres ciutats d’Europa. Apropeu-vos-hi!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Mitjans de comunicació, Notícies i novetats, Pessebres i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.