Exposició a Vilafranca

Hola Amics i Amigues,

La capella de Sant Pelegrí de VINSEUM acollirà des d’aquest divendres 12 i fins el diumenge 28 de febrer l’exposició “Caganers!”, sent un dels darrers actes de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015.

La inauguració es aquest divendres 12 de febrer, a les 20h, a càrrec del regidor de Cultura, Raimon Gusi, i comptarà amb la conferència sobre “el Triomf del Caganer”, a càrrec del nostre soci Jordi Sarrate.

Trobareu mes informació fent clic aquí.

Els horaris de visita son: divendres, de 17 a 20 h; dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges de 10 a 14 h.

Us hi esperem a tots!!

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Exposició i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.