Sopar de Nadal 2016 i lliurament del guardó “Caganer de l’any 2016”

werensDe nou ja arriben les Festes de Nadal i, com cada any, els membres de la junta estan preparant els nostres tradicionals actes i celebracions, el més important dels quals és el Sopar de Nadal 2015 on tindrà lloc el lliurament del guardó al Caganer de l’Any 2016.

A l’Assemblea de socis del 30 de Juny d’enguany, es va escollir com a Caganer de l’any 2016 “el dibuixant, artista, il·lustrador, grafiter”, Werens, pel mural del Caganer més gran del món realitzat a Sabadell.

El sopar es celebrarà al restaurant de l’Hotel Yurbban Trafalgar (Carrer de Trafalgar 30, Barcelona) el dijous dia1 de desembre a les 21h.

Totes les persones interessades a assistir al sopar podeu realitzar la vostra confirmació enviant un email a info@amicsdelcaganer.cat o trucant abans del 24 de Novembre, al telèfon 932 657 844 i preguntar per Raquel.
El cost del sopar és de 35 € (cobrament en efectiu) per persona.

També volíem informar-vos que enguany, de 20.30 – 21h tindrà lloc un “Mercadillo” on podreu intercanviar, comprar i vendre caganers.  També volíem informar-vos que enguany l’exposició de caganers es farà al Masnou i també hi haurà una altra mostra al barri de Gràcia de Barcelona. D’altra banda, la Fira de Santa Llúcia s’obrirà al públic el proper divendres 25 de novembre mentre que la Fira de la Sagrada Família ho farà el dissabte 26 de novembre.

Esperem veure-us a tots en els propers dies!!!

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Exposició, Fires i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.