25 anys d’Amics del Caganer a Canemàs

portada_canemas_12Canemàs, revista de pensament associatiu, és una publicació de subscripció de caràcter bianual, impulsada per l’ENS de Comunicació, amb l’objectiu d’esdevenir un espai de reflexió teòric i d’estudi del món de l’associacionisme cultural dels territoris de parla catalana de la mà de responsables d’entitats i institucions del sector, investigadors universitaris, així com experts i referents d’aquest àmbit.

Canemàs va dirigida a entitats, institucions, fundacions, etc, així com persones actives i sensibles amb el moviment associatiu i la cultura.

En el numero 12 d’aquesta revista, trobareu un article sobre la presentació del 25è aniversari d’Amics del Caganer al “Som Cultura Popular” que es va dur a terme el 23 de Gener del 2016. Per llegir l’article , només cal que cliqueu aquí. Agraïm a Canemàs la cessió en pdf d’aquest capítol i els felicitem per la feina de difusió del mon associatiu i la qualitat periodística i editorial.

Si hi esteu interessats us podeu subscriure per 12€ anuals.

http://www.ens.cat/  Associacionisme Cultural Català

http://www.ens.cat/canemas

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Mitjans de comunicació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.