Moltes gràcies, Sabadell!

foto_caganer_sabadell_12_11_16Ahir vam gaudir d’un magnific dia a Sabadell.  En Werens ens va guiar pel casc antic de la ciutat i vam anar descobrint parets/murals plenes de  vida, llum i color. Artistes d’arreu del mon han deixat la seva empremta i llegat a la ciutat i l’han convertit en un destí  de referència per a tots els amants del “street art” (art de carrer).  Una gran experiència que ens va permetre entendre el poder transformador de l’art en les nostres vides i ciutats, art a l’abast de tothom, museus a l’aire lliure …

Tot seguit en Francesc i la Pilar, vicepresident i tresorera de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, ens van rebre a la seva seu. Vam poder veure “in-situ” els preparatius Nadalencs i l’activitat frenètica per tenir-ho tot enllestit en dues setmanes. Tradicions que passen de pares a fills, de generacions en generacions. Impressionant tasca del socis per mantenir i preservar el nostre patrimoni immaterial. Felicitar-vos per l’empenta, l’entusiasme i la passió que transmeteu.

El punt culminant va ser la foto del tots els participants amb al Caganer més gran del món. Esplèndid !

Moltes gràcies a tots per la vostra càlida acollida i per aquest dia inoblidable

Seguim en contacte 😉

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Caganer, Notícies i novetats, Pessebres i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.