Exposició de Caganers a la Vila de Gràcia

expo_canmusons_2016El proper divendres 2 de Desembre s’estrena l’exposició La figura del Caganer en el Pessebre Català. S´exposaran figures de caganers de diverses mides, tècniques i èpoques i s´explicarà l´origen i el significat d´aquesta popular figura del pessebrisme català. També podreu gaudir del pessebre de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, un dels pocs pessebres monumentals que es conserven a Gràcia.

L’exposició tindrà lloc a l’Espai Albert Musons (c. Alzina núm. 9) i els horaris de visita seran del dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h, excepte festius. L’acte inaugural es celebrarà el mateix 2 de desembre amb cercavila pels carrers de Gràcia, parlaments i pica-pica a partir de les 19.30 h al mateix espai de la Fundació. Aquesta exposició està organitzada per la Fundació Privada Festa Major de Gràcia amb el suport de l’Associació Amics del Caganer.
Més informació aquí.

Us hi esperem, no podeu faltar-hi

—–

Sabíeu que el barri de Gràcia té el seu Caganer? doncs sí, representa la  torre de la Plaça de la Vila campana inclosa “la Marieta” i un cistell de la compra. Va ser ideat per Maria Llanos i realitzat per l’artesana Victòria Ibars al 2013.  Simbolitza la unió del tots els botiguers del barri, les tradicions de Nadal i la creativitat pròpia del districte. Veure el web per més informació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Caganer, Exposició i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.