El Caganer de Bussoga

A photo posted by Bussoga (@bussoga) on

Bussoga és un projecte iniciat per Josep Motas l’any 2010, el taller del qual es troba a Sant Jordi Desvalls. Actualment, l’equip està format per un grup de ceramistes, entre ells el propi fundador Josep Motas i Irina Grosu, la seva dona, i dissenyen i fabriquen productes per a interiors o exteriors, des de mobiliari fins a revestiments, passant per murals fets a mida o articles per a la llar.

A principis de maig, els de Bussoga ens van presentar per les xarxes socials les fotos del primer prototip del seu Caganer funcional de ceràmica de xocolata fondant, que des del primer moment ens va entusiasmar als amants tant del Caganer com de la xocolata desfeta però, com ens van dir, la primera fornada de caganers els hi va sortir amb problemes de restrenyiment, no “cagaven” del tot bé. Després de molts mesos han aconseguit, per fi, resoldre els problemes tècnics i ara que gairebé és Nadal ja el podem gaudir! Com podeu veure al vídeo, està dissenyat de tal manera que quan li escalfes les mans, i en posar-li xocolata negra, anomenada també xocolata fondant, a la motxilla, es fon i s’obté xocolata desfeta.

Podeu adquirir el Caganer de xocolata fondant de Bussoga al seu web o també el podeu trobar a l’estand que tindran en la 5a edició del Design Market organitzat per l’ADI-FAD al Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38), els dies 17 i 18 de desembre d’11:00 a 21:00h.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Notícies i novetats i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.