Un homenatge al Caganer – Islàndia RAC 1

Islàndia és el programa de ràdio que Albert Om dirigeix i presenta de dilluns a divendres a RAC 1 de set de la tarda a dos quarts de nou. Islàndia es defineix com: La ràdio càlida. Un programa que acompanya els oients tots els vespres. Efemèrides, cançons dedicades, xifres curioses, diferents maneres de fer. En resum, una estona en què l’Albert Om ens explica coses, sempre amb un final feliç. I la veritat és que ens va fer molt feliços i contents escoltar-lo el passat divendres 9 de desembre.

L’Albert Om, Caganer de l’any 2007, reconeix que ha estat el premi que li ha fet mes il.lusió en la seva vida. L’Albert va retre un homenatge al Caganer amb lletres majúscules. Fa un repàs a tots els il·lustres  “Caganers de l’Any”, a les activitats de l’Associació així com explica anècdotes i tradició.
Divertides entrevistes amb Xabier Añoveros i Xavier Borrell, secretari i president de la nostra associació, Sergi Alòs de Caganer.com i Jezabel Vilardell de Terrisseria de Caldes. Tots ells, periodistes i convidats, estan magnífics.
No us perdeu l’entrevista, genial, sublim!


Aquí una divertida foto de l’Albert Om i de l’Òscar Dalmau… mirant l’anatomia del darrera.

Moltes gràcies Albert! Visca el Caganer!
Ens ho passem molt bé… ara només ens falta l’estàtua del caganer.

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Caganer, Mitjans de comunicació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.