Caganers colostòmics, els alternatius

Caganers 16Fa uns dies en Xavier Boronat i Llop, dissenyador gràfic amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la comunicació visual, i destacat soci actiu de l’Associació Amics del Caganer, ens va obsequiar amb la seva postal de Nadal.

Des del 2001, la postal de Nadal d’en Xavier és un original caganer/a amb barretina vermella, sovint amb un missatge que transcendeix del context nadalenc i que ens apropa a realitats socials de caire més global, realitats que ens parlen de llibertat, igualtat i d’un mon divers i canviant. Postals que ens fan reflexionar i que mai ens deixen indiferents.

En l’edició d’enguany, hi trobem una parella de catalans guarnits al més pur estil clàssic i tradicional… si bé, son d’allò més alternatiu a l’hora de cagar, representant els que pateixen alguna disfunció intestinal com els que tenen un estoma, els malalts de Crohn o els que pateixen incontinència anal entre moltes d’altres. La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) ha compartit recentment aquesta felicitació en el seu web.

Des de l’Associació Amics del Caganer volíem fer-ho extensiu i adherir-nos per segon any consecutiu a la campanya entranyable organitzada per l’Associació Catalana d’Ostomitzats (ACO-Oncolliga), l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i l’Associació per la Incontinència Anal (ASIA). Campanya 2016 que s’identifica amb el hashtag #ParlemNeCaganers

El vídeo és una delícia, Feu-ho córrer!

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Notícies i novetats, Social i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.