El conte del Caganer

Microsoft PowerPoint - caganer-caFAROS és un projecte impulsat per l’Hospital de Sant Joan de Déu amb l’objectiu de promoure la salut infantil i difondre coneixements de qualitat i d’actualitat en aquest àmbit.

En l’edició de desembre tot just acaba de sortir El Conte del Caganer. Escrit per la  Mireia Vidal, ens captiva des del primer moment. La historia d’en Pep amb la seva professora i amb el seu avi ens manté atents fins l’últim instant i tot gira sobre el nostre personatge preferit, el caganer!
Aquí en teniu un petit tastet:

S’acosta el dia de l’obra de Nadal a l’escola i el Pep espera amb impaciència que li toqui representar un personatge important, com Sant Josep o un rei mag. Però…  fer de caganer? això sí que no s’ho esperava! Davant de la mala reacció d’en Pep, la mestra li proposa un repte: investigar primer el significat del caganer i, si després d’això encara pensa igual, podrà escollir el personatge que vulgui.

És l’avi, que cada any fa el pessebre, qui li fa veure a en Pep la importància del caganer, que ens representa a tots nosaltres, i qui el fa reflexionar sobre valors com la generositat i la humilitat.

Les il·lustracions a càrrec de Guillem Escriche ho acaben d’arrodonir. No us volem donar més detalls, ara us toca a vosaltres llegir-lo, només cal que cliqueu en aquest link.

Felicitar a FAROS, a la Mireia i a en Guillem per aquesta magnífica historia. Aprofiteu aquestes festes en família per fer-ne difusió, el conte no pot ser més que escaient.

Salut, Bon Nadal i Visca el Caganer!

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Notícies i novetats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.