100 anys de Roca

"¡Estupendo... y comodo baño!" anunci de 1955

El taller familiar de radiadors creat a Gavà el 1917 ara és un operador global amb presencia a 170 països i és referent mundial en la creació dels espais dels quartos de bany. Com a caganers i caganòfils que som, no podíem més que felicitar-los i alegrar.nos per ells. De temps ençà com a eufemisme per dir que un va a cagar, em dit en innombrables ocasions me’n vaig a veure al senyor Roca. El vàter ens ha fet la vida molt més còmode a l’hora de defecar… Per commemorar aquests centenari l’empresa ha preparat diferents actes. El primer és va inaugurar el passat dimarts 7 de febrer al Roca Gallery Barcelona. Es tracte de l’exposició Una història compartida. La marca a través de la comunicació on a través de la publicitat i altres elements gràfics es mostra la història de la marca, i com aquesta ha evolucionat"Saneamiento Roca" poster anunci de 1959 al costat de la societat. Dividia en quatre moments del segle els temes que destaquen són: la recerca del benestar, la innovació, el disseny com a estratègia i la sostenibilitat com una necessitat. L’exposició a Barcelona és podrà visitar fins el 27 de maig al carrer Joan Güell, 211-213 de Barcelona. Per altre banda el 2 de març hi haurà la conferència El gran repte de construir una marca i el 27 d’abril la jornada El màrqueting emocional a l’era digital. Trobareu més informació sobre aquests i la resta d’esdeveniments tant a Barcelona, com a la resta de Roca Galleries a www.rocabarcelonagallery.com.

Per molts anys!

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposició, Històric, Social i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.