Sopar de Nadal 2017 i lliurament del guardó “Caganer de l’any 2017”

Nadal_2017Com ja és tradició, els membres de la junta estem preparant un dels actes més importants de l’any, el Sopar de Nadal 2017, que tindrà lloc el dimecres 13 de desembre, i on es lliurarà el guardó “Caganer de l’Any”.

A l’Assemblea de socis del 5 de juliol d’enguany, es van escollir com a Caganers de l’Any 2017, Jordi Roca, reconegut com un dels millors xefs de pastisseria del món, i Franc Aleu, artista, visionari, ideòleg i creador del caganer de l’Òpera Samfaina, situada a l’antic Espai Liceu.

El sopar tindrà lloc a l’hotel Yurbban Passage Hotel & Spa (Carrer de Trafalgar, 26, 08003 Barcelona) a 2/4 de 9 del vespre.

Aquest any, el restaurant ens fa avançar el cost del sopar, per aquest motiu ens veiem obligats a canviar el format per apuntar-vos-hi. Totes les persones interessades en assistir-hi haureu de confirmar fent una transferència bancària de 35€  per convidat en el compte de l’Associació d’Amics del Caganer del Banc de Sabadell amb IBAN ES39- 0081-0053-5700-0187-2788. Teniu temps fins el dia 7 de desembre. És molt important que en el concepte de la transferència indiqueu el nom i cognoms de les persones que desitgeu venir al sopar.

Agrairem que aquelles persones amb intoleràncies o necessitats alimentàries especials ens les facin saber enviant-nos  un correu electrònic a info@amicsdelcaganer.cat, per així poder adaptar adequadament el menú en cada cas.

Esperem la vostra assistència en aquesta trobada tan especial!

Fins molt aviat,

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Associació, Caganer i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.