Som Cultura Popular 2018

SCP_2018Comença l’Any 2018 i ja estem amb noves activitats!

Com vam fer l’any 2016, serem presents a SOM CULTURA POPULAR! Aquesta trobada ha estat organitzada pel Servei de Cultura Popular de l’Ajuntament de Barcelona i per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya amb la col.laboració del Museu Etnològic de Cultures del Món de Barcelona, la Federació d’Ateneus de Catalunya, l’Associació per a la Difusió del Folklore i l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català.

Tindrà lloc del 25 al 28 de Gener a l’antiga fàbrica de Fabra i Coats, a Sant Andreu (Barcelona). Hi participem amb una exposició al Museu Nòmada (espai Fàbrica de Creació) i una xerrada el dissabte 27 a les 11h a l’espai Josep Bota.

Us esperem a tots a la xerrada, i animeu-vos a venir a veure totes les mostres d’Associacionisme i Tradicions Populars que hi seran representades.

En aquest link hi trobareu tota la informació i us podeu descarregar el programa complet aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Associació, Exposició, Fires i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.