Sopar de Nadal 2019 i lliurament del guardó “Caganer de l’any 2019”

Com ja us vam avançar fa unes setmanes, el Sopar de Nadal 2019 es celebrarà el dijous 12 de desembre.

Durant el sopar es lliurarà el guardó Caganer de l’Any 2019 a Quico Sallés, conegut periodista i primer Caganer vivent en rebre el guardó.

El sopar tindrà lloc a l’hotel Yurbban Passage Hotel & Spa (Carrer de Trafalgar, 26, 08003 Barcelona) a 2/4 de 9 del vespre.

Com en l’edició anterior, el restaurant ens fa avançar el cost del sopar. Per aquest motiu, totes les persones interessades en assistir-hi haureu de confirmar fent una transferència bancària de 35€ per convidat en el compte de l’Associació d’Amics del Caganer del Banc de Sabadell IBAN ES39-0081-0053-5700-0187-2788. Teniu temps fins el dia 9 de Desembre.

És molt important que en el concepte de la transferència indiqueu el nom i cognoms de les persones que desitgeu venir al sopar. Agrairem que aquelles persones amb intoleràncies o necessitats alimentàries especials ens les facin saber enviant-nos un correu electrònic a info@amicsdelcaganer.cat, per així poder adaptar adequadament el menú en cada cas.

Esperem la vostra assistència en aquesta trobada tan especial!

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Associació, Caganer i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.