Malgrat la pandèmia, resistim…Exposició 2020 a Barra Llibre

Malgrat la pandèmia, resistim…. En uns temps plens de limitacions de tota mena, restriccions de mobilitat, d’horari, d’aforament, d’activitats…. hem aconseguit mantenir viva una de les nostres principals tasques de divulgació de la figura del caganer.

Enguany, estem molt contents d’exposar algunes de les peces dels nostres socis a la Llibreria Barra Llibre (c/Riego 13, baixos – plaça d’Osca, al barri de Sants-Hostafrancs de Barcelona). Una bona iniciativa per promoure la cultura i el comerç local i de proximitat. L’exposició romandrà oberta fins passades les Festes Nadalenques. Els horaris de la llibreria son: de dilluns a divendres de 16h a 21h i dissabtes de 12h a 21h.

Tot i ser una mostra reduïda de Caganers, us animem a tots a visitar-la, i, si s’escau, a comprar una bona lectura,  deixant-vos aconsellar pels apassionats llibreters de la Barra Llibre.

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Associació, Exposició i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.