Sopar de Nadal 2021 i lliurament del guardó “Caganer de l’any 2021”

Feliços ens vàrem acomiadar, i contents ens retrobarem en el sopar de Nadal 2021 el proper dijous 16 de desembre.
Després de les trobades exitoses via zoom i les mostres de llepolies vàries fetes pels nostres consocis per a major enveja dels menys destres en les arts culinàries, ara en podrem compartir d’igual d’excel·lents en motiu del lliurament del guardó al Caganer de l’any. I aprofitarem l’avinentesa per donar-vos els dos caganers de les edicions passades, que pel confinament, no s’havien pogut repartir, al igual que el número 59 del Caganòfil.
Per als qui no vàreu poder estar a la darrera Assemblea de socis, dir-vos que els que varen votar, tingueren el gran encert d’escollir com a Caganer de l’Any 2021, a en Marcel Gasull del Morro Fi per la difusió que ha fet de la figura del Caganer a través de les ampolles de vermut de Nadal d’edició limitada.

Per motius que a ningú se’ls escapen, tingueu preparat el certificat de vacunació o PCR corresponent per a que tots puguem sentir-nos segurs.
El sopar tindrà lloc a l’hotel Yurbban Passage Hotel & Spa (Carrer de Trafalgar, 26, 08003 Barcelona) el dijous 16 de desembre a 2/4 de 9 del vespre.
Totes els que tingueu intenció d’assistir-hi haureu de confirmar-ho fent una transferència bancària de 40 € per comensal en el compte de l’Associació d’Amics del Caganer del Banc de Sabadell amb IBAN ES3900810053570001872788. Teniu temps fins el dia 10 de desembre. És molt important que en el concepte de la transferència indiqueu el nom i cognoms de les persones que desitgeu venir al sopar.
Agrairem que aquells de vosaltres amb intoleràncies o necessitats alimentàries especials ens ho feu saber enviant-nos un correu electrònic a info@amicsdelcaganer.cat, per així poder adaptar adequadament el menú en cada cas, no fos que acabéssiu la vetllada amb diarrees generoses, d’aquelles que no alegren pas al dia a ningú.

Esperem la vostra assistència en aquesta trobada tan especial!

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Notícies i novetats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.