What a funny little pooper!

L’article que l’escriptor Quim Monzó va publicar al diari La Vanguardia el 10 de novembre de 2011 descriu el ressò mediàtic generat amb la presentació de noves figures de caganers. I és que, puntualment, cada any es posa en marxa aquest enrenou comercial i de mercat, que arriba fins a llocs ben llunyans de casa nostra. Hi evoca el temps i els canvis des de l’existència d’un caganer amb barretina i solitari fins al carnaval actual del caganer amb mil cares, formes, estils i colors.

La figura del caganer no deixa indiferent ningú i per aquest motiu destaquem l’aportació que fa en Quim Monzó de reflexió sobre la proliferació i varietat de caganers.

Podeu llegir l’article complet, en espanyol, en aquest enllaç.

Aquesta entrada s'ha publicat en Mitjans de comunicació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.