Exposició a Perpinyà

Al nostre país veí, França,  hi ha certes figuretes semblants al nostre caganer com els Porte-Bonheur o els populars moutadiers, recipients de ceràmica que s’utilitzen per a servir mostassa amb un home/dona ajupit/da fent les seves feines enmig de dos cistells. I també recentment els figuraires de Marsella i rodalies han aportat uns nous elements a la seva iconografia pessebrística, que responen a la denominació de le cagadou.

Doncs segurament serà per la proximitat geogràfica i per l’admiració compartida al caganer, que aquest any es celebra a Perpinyà una exposició de Caganers. No us podeu perdre l’oportunitat de conèixer aquesta magnífica ciutat i visitar l’exposició. Aquesta es podrà visitar del 8 al 29 de desembre Al Palmarium, a la plaça François Arargo.

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Caganer, Exposició i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.