Caganer de plata amb tifes d’or, coure, perles i diamants

Tot passejant pel barri de Gràcia, immersos dins la màgia dels seus carrerons plens de història, vam anar a parar a la joieria Salvadó Mallol del carrer Verdi i quina va ser la nostra sorpresa en trobar-nos un caganer ben especial, únic, també màgic… un caganer de plata, guarnit amb un brillant al dit que fa tifes d’or, coure, perles i diamants. Renoi quin luxe de caganer! En les fotos que adjuntem vosaltres mateixos podeu gaudir d’aquesta troballa.

 

 

 

El mateix orfebre també ens ofereix un anell caganer en plata amb una fenomenal barretina. Podríem discutir la semblança d’aquesta peça, potser més propera al tió que a un caganer, però finalment tot està al voltant de les tifes.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Notícies i novetats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.