Sopar de Nadal 2013 i lliurament del guardó “Caganer de l’any 2013”

Barcelona 7 de novembre 2013
Toni Batllori, caganer de l’any 2013
A l’Assemblea de socis del 3 de juliol d’enguany, es va escollir com a Caganer de l’Any 2013 a en Toni Batllori, per a la seva permanent difusió del caganer en la premsa escrita.

Toni Batllori és un humorista gràfic, les seves vinyetes han estat publicades en diferents diaris com l’Avui o El País i també ha col·laborat amb vàries revistes. Actualment treballa en la secció de política de La Vanguardia amb la tira còmica diària Ninots i en la revista satírica El Jueves. Ha estat escollit per les diferents i constants referències del caganer en els seus treballs.

El sopar serà al restaurant de l’Hotel Gallery (Rosselló, 249, Barcelona) el dilluns 9 de desembre, a les nou del vespre

El cost del sopar és de 35 € per persona. Totes les persones interessades a assistir al sopar podeu confirmar via e-mail a info@amicsdelcaganer.cat o trucant, abans del dilluns dia 2 de desembre, al telèfon 932 657 844, i preguntar per la Srta. Raquel.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Caganer, Mitjans de comunicació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.