Figuras de Belén en una posición muy particular

A Espanya, la Ruperta de l’Un, dos, tres… responda otra vez va popularitzar les carbasses molt abans que l’arribada de Halloween. Qui no recorda els divendres al vespre i aquelles emissions de TV1!!! Doncs tot just ara que acabem de celebrar la castanyada amb panellets i amb carbasses al més estil anglosaxó, volem recuperar  i compartir amb tots vosaltres, la intervenció del Doctor Jordi Arruga acompanyat de la Mayra Gómez Kemp en un progama emès al 1987.

Tres anys més tard, al 1990, es crearia la nostra Associació i el Doctor Arruga en seria un dels membres fundadors. Des de llavors ençà els Amics del Caganer hem continuant publicitant i difonent los campesinos que están satisfaciendo su necesidades al aire libre. Sabem del cert que més d’un va començar a col·leccionar caganers arrel d’aquell programa. Doncs ànims i a continuar promocionant aquestes “simpàtiques figuretes” mentre tinguem salut i bon humor.

Aquesta entrada s'ha publicat en Associació, Històric, Mitjans de comunicació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.