Exposició a la Casa de la Catalanitat – Perpinyà

Karine Vonna Zürcher, comissaria de l’exposició Qui aurait pu imaginer une chose pareille?, va comptar amb la col·laboració d’alguns socis com l’Andreu i en Kim Giralt i en Mikel Alzina qui van cedir part de les seves col·leccions per ser exposades conjuntament amb les 100 caganeres-pixaneres de l’artista Angela Marzullo.

Aquesta exposició emmarcada dins de la Setmana dels Drets de la Dona, es va celebrar a la Casa de Catalanitat de Perpinyà entre el 1 de març i el 2 d’abril i va comptar amb una gran afluència de públic. Els assistents van poder gaudir de l’exaltació femenina i feminista de la blanca caganera per sobre la versió masculina i tradicionalment popularitzada arreu.

Aquí teniu més informació de l’exposició www.lesitecatalan.com.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposició i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.