20 anys de Cagades

Joan Romaní, més conegut pel nom artístic Joan Scaramuix o Scaramuix (www.scaramuix.net), acaba d’inaugurar la segona exposició de la temporada. Amb un nom tan suggerent com 20 anys de cagades, aquest artista polifacètic (escultor, pintor, retratista, pessebrista, il·lustrador i escriptor) ha escollit el mític Cafè Salombó, en ple centre del barri de Gràcia, per mostrar el seu homenatge particular a la figura del caganer.
Una altra cita imprescindible en el vostre calendari nadalenc!

Cafè Salombó Carrer Torrijos 51
Del 5 al 30 de desembre

I aprofitem per desitjar-vos bon Nadal amb aquest vídeo que el mateix Scaramuix ens va regalar fa uns anys.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Exposició i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.