Vermut caganer

Els amics del Morró Fi i del Mitja Vida (www.morrofi.cat) aposten per incloure la imatge del caganer en l’envàs del seu producte estrella per aquestes festes, el vermut.

El passat dimecres 11 de desembre un gran nombre de clients, companys artistes i dissenyadors rebien amb gran expectació, i sorpresa, el caganer 2013 del soci Xavier Boronat creat pel vermut del Morro Fi. Un caganer de traces fines blanques sobre un fons vermellós de vermut,  boníssim per cert! L’ampolla, edició de producció limitada, potser un obsequi ideal per aquestes festes. L’acte de presentació va consistir en reproduir-lo, en grans dimensions, al vidre d’entrada del establiment del carrer Brusi de Barcelona. Aquí sota podeu veure el vídeo realitzat per en Poldo Pomés durant l’acte de presentació.

Morro Fi, Caganer from Poldo Pomés on Vimeo.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, envasos / altres productes i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.