Un caganer de paper

Aquest any, la imatge de la campanya de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona es caracteritza per fer servir figures d’origami, papiroflèxia. Cada una de les activitats té un personatge o element. Evidentment el que més ens agrada a l’associació és el de la Fira de Santa Llúcia, amb el nostre estimat Caganer. Al del pessebre també hi surt, però només el cap, per allò d’amagar-lo dins del pessebre potser…? De totes maneres us animem a gaudir de les fires que hi ha arreu de Catalunya. La de Santa Llúcia en aquesta 227à edició, es va inaugurar el 30 de novembre i estarà oberta fins el 23 de desembre. Trobareu més informació al web nadal.bcn.cat.

I si us considereu uns manetes, us animem a intentar fer el caganer amb un tros de paper tant sols plegant-lo, seguint les instruccions que va desenvolupar en Xavier Escanilla, l’any 1994.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caganer, Fires i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.